Стаи и цени

Цените на стаите на хотела
Парадизо е малък  хотел от типа „семейни“ и в това се крият големите му предимства: той е тих и спокоен и изключително подходящ за посетители с различен  обществен статус: семейни с деца, учащи, студенти, пенсионери… Разполага със стаи от всякакъв тип: стандартни двойки и тройки, но и с две по-големи стаи с 4 и 5 легла, изключително удобни за младежки групички и многодетни семейства, защото са просторни, с големи тераси с прекрасна гледка към морето, курорта Албена и националния природен резерват „Балтата“. В същото време притежава и две партерни стаи с равен подстъп, подходящи за инвалиди.

На партера се намира и удобна широка стая с всички екстри, която е подходяща за млади семейства с мънички  дечица, защото банята е голяма, а отпред е просторният заграден, обезопасен двор за игра на най-малките. Хотелът разполага и с двустаен партерен апартамент, също подходящ за многодетни семейства, защото в едната стая има спалня за родителите, а в другата–легло и два удобни разтегателни фотьойла. Всички стаи в Парадизо са със съвременно приятно обзавеждане, предразполагащо към пълен релакс и притежават удобствата, необходими за това: самостоятелна баня с тоалетна, кабелна телевизия и телевизор, хладилник и безжичен интернет. В Парадизо няма стаи без тераси! Някои гледат на юг към улицата, по която няма трафик и от тях се открива чудна гледка към околните възвишения, а някои  гледат на изток и север и от балконите се открива невероятна панорама към Албена и резерват Балтата.

Третият етаж на хотела е с нетипична архитектура и напълно реновиран с окачени тавани и други екстри. В Парадизо има и нова просторна кухня с барбекю  и наредени маси и пейки за приятелски вечери и събирания  със стари и нови познати, с новите приятелства, които неминуемо  ще завържете. Цените са разумни и поносими за всеки джоб и бюджет-дори и най-ограничения: от 10 до 15 лева за нощувка в най-пиковото време на сезона, а юни и септември няма цени по-високи от 10 лева!

Comments are closed.